Kvietimas į baigiamąjį renginį

Mieli bendruomenių nariai,

Per šiuos metus kartu nuveikėme labai daug. Ačiū Jums už išreikštą norą dalyvauti projekto „Prisijungusi Lietuva“ bendruomenių įtinklinimo konkurse, ryžtą ir malonų bendradarbiavimą. Visi galime pasidžiaugti, kad Jūsų bendruomenė dalį savo veiklų perkėlė į skaitmeninę erdvę! Labai tikimės, kad šis konkursas suteikė Jums naudos – lai tai būna dar didesnis postūmis į skaitmeninį pasaulį, kuris šiuo metu labai reikalingas! Didžiausios sėkmės!

2020 m. gruodžio 19 dieną 11:00 – 13:30 val. kviečiame visus Jūsų bendruomenės narius dalyvauti Bendruomenių įtinklinimo projektų konkurso VIRTUALIAME BAIGIAMAJAME RENGINYJE.

Įvertinus rezultatus, buvo atrinkti 9 pretendentai į tris nominacijas: IDĖJOS, INOVATYVUMO ir TVARUMO. Kviečiame Jus ir visus bendruomenės narius aktyviai dalyvauti balsavime šiuo konkursas.beti.lt/balsavimas adresu.
Iki 2020 m. gruodžio 16 dienos atiduokite savo balsą ir išrinkite tai, kas Jums labiausiai patinka!

Taip pat, renginio metu pakviesime dalyvauti virtualiame nuotraukų konkurse, kuriame baigiamojo renginio metu sukurtas ir geriausiai įvertintas darbas bus apdovanotas prizu. Laimėtoju galės tapti bet kuris bendruomenės narys – gal Jūsų?

Klausysimės įdomių lektorių pranešimų, bei smagios muzikos.

Maloniai prašome šia žinute pasidalinti su bendruomenės nariais. Siunčiame kvietimo nuotrauką kurią rekomenduojame patalpinti Jūsų svetainėje, Facebook paskyroje ar partnerių tinklapiuose. Norime, kad informacija bendruomenės narius tikrai pasiektų ir jie aktyviai įsitrauktų į balsavimą bei dalyvautų baigiamajame renginyje.

Sekite informaciją: konkursas.beti.lt

Renginio Facebook https://fb.me/e/5vhDfjvg1
image.png

Iki greito susitikimo,
Konkurso rengėjai bei iniciatoriai

Priedų sritis