ŠEIMŲ ŠVENTĖ

 Žvainių skyriuje ir tuo pačiu bendruomenės namuose, nušurmuliavo tradicinė Šeimų šventė, subūrusi draugėn šauniąją bendruomenę, kolegas, kaimynus, draugus ir visus, neabejingus mūsų krašto kultūriniam gyvenimui.
Po ilgo pandeminio laikotarpio mes susirinkome pasidžiaugti vieni kitais, nuveiktais darbai, įgyvendintais projektais, susitikti su bendraminčiais ir pasigėrėti bendryste.
 
 
 
 

Pačią nuostabiausią nuotaiką šį šventinį vakarą mums sukūrė Salantų meno mokyklos jaunieji akoredeonininkai (vad. S. Kryžauskienė), Raguviškių skyriaus ansamblis ir instrumentalistai (vad. L. Povilaitienė ir M. Ratas), bei mūsų, Žvainių skyriaus vokalinis ansamblis ir instrumentinė grupė (vad. A. Žvinklys). Savo eiles dovanojo Juozas Maksvytis ir Daiva Stonkuvienė.
Širdingai dėkoju visiems atlikėjams, svečiams, kaimynams, kurie rado laiko pabūti kartu su mumis ir padėjo sukurti šeimynišką, jaukią, nuoširdžią, papuoštą šypsenomis ir puikia nuotaika atmosferą.
Esu dėkinga už bendrą darbą, bendrus siekius, rūpesčius ir džiaugsmus „Imbariečių draugijai”.
Iš visos širdies noriu padėkoti visiems savo kolegoms, bendražygiams ir bendraminčiais už jautrius ir įkvepiančius žodžius, jaudinančią dainą ir pačias nuostabiausiais gėles mano gimtadienio proga, nepaprastai man brangu, kad šalia manęs tokie puikūs žmones.
P.S Labai gaila, kad negalėjome įamžinti visų nuostabios mūsų šventės akimirkų, nes „pavedė” technika 🙁
Informacija Vitalijos Valančiutės