PO GĖRIO ANGELO SPARNU

„Gerumas – kalba, kuria gali kalbėti nebyliai ir kurią girdi kurtieji“ (P. Bovi), tokiais žodžiais buvo pradėtas PADĖKOS vakaras „Po gėrio angelo sparnu“ Žvainių skyriuje ir tuo pačiu bendruomenės namuose. Vakaro metu vyravo nuoširdumas ir gerumas, šiluma ir jaukumas.

Sukurta atmosfera (salės puošyba kūriau taip, kad pasijustu šventiškumas, kiekvienam atėjusiam) leido žmonėms pabūti bendrystėje, pasidžiaugti nuveiktais darbais, pasidalinti džiaugsmais ir vargais. Bendruomenės žmonėms už indėlį ir visokeriopą pagalbą įgyvendinant projektus, organizuojant renginius ir sprendžiant visiems svarbias problemas buvo dovanojamos angelų skulptūrėlės. Muziką ir skambias dainas dovanojo Laura ir Deividas Povilaičiai. Šventės staigmena, kurią pavyko nuslėpti, buvo Žydelis iš Telšių.
Vakaro svečiai pasidžiaugė mūsų bendryste, sugebėjimu dirbti kartu. Vicemerė Vitalija Valančiutė, kuri dar prieš mėnesį, buvo skyriaus vedėja, su jauduliu sakė, kad ir kaip būtų ji čia grįžta kaip į namus. Imbarės seniūnas Antanas Turauskis linkėjo šventinio laukimo, širdžių pakylėjimo, neblėstančios energijos. Vidmantų seniūnas Rimvydas Šakinis – išsakė mintį, kad turėjo du pasirinkimus kur būti tą vakarą, ir nepasigailėjo išsirinkęs atvažiuoti pas mus. Laivių bendruomenės pirmininkė Rožė Žvinklienė pasidžiaugė mūsų dviejų bendruomenių nuoširdžiu sutarimu ir bendryste. Bendruomenės žmonių išsakyti prasmingi padėkos žodžiai, tiesiog kursto tą bendrystės ugnį, kuri nenustotų degti dar ilgus metus. Dovanos, gėlės, padėkos žodžiai rodo, kad mūsų bendruomenė yra darni ir eina teisingu bendrystės keliu.
Esu labai dėkinga bendruomenės žmonėms už jų nuoširdumą, už jų norą kurti tai, kas būtų gera visiems, už paprastą žodį, už kritiką, už padėką. Be žmonių pagalbos nepadarysi nieko, kad ir kaip besistengtum. Esu dėkinga Žvainių skyriaus darbuotojams Antanui Žvinkliui, Katrytei Puškorienei, kurie koja kojon eina kartu su bendruomenę.
Tegu tie balti angelėliai, Kalėdinė dvasia, neša į kiekvieno iš mūsų namus – ramybę, pasitikėjimą, atjautą, džiaugsmą, supratimą, meilę ir laimę. Šventę pagal projektą iš dalies finansavo Kretingos r. savivaldybė. gauta parama 500, 00 Eur. savas prisidėjimas 200, 00 Eur.
Bendruomenės pirmininkė Daiva Stonkuvienė