KUO MES GARSŪS, KUO TURTINGI

Žvainių skyrius ir „Imbariečių draugija” savo jungtinėmis pajėgomis ir nuoširdžiu darbu padovanojo šventę vietos žmonėms ir svečiams su trankiomis dainomis, smagiais šokiais, ugnies liepsnomis, įvairiomis atrakcijomis, nuoširdžia bendryste ir svarbiausia – geru oru.

Nuotraukas žiūrėti čia

 

 

„Mes, organizatoriai, širdingai dėkojame visiems dalyvavusiems šventėje, padėjusiems ją organizuoti, buvusiems drauge, visiems, kurie dalinosi gera nuotaika, emocijomis, visiems, kurie linksminosi, šoko, dainavo, bendravo ir tiesiog – buvo kartu. Tikrai iš visos širdies stengėmės, kad susirinkusiems būtų gera būti mūsų šventėje“, – sakė organizatorės Daiva Stonkuvienė ir Vitalija Valančiutė
Nuotaikingomis rungtimis ir atrakcijomis šventę paįvairino Imbarės seniūnijos sporto organizatorė Sonata Valinskienė.
Už gražius žodžius apie mūsų nuveiktus darbus dėkojame Seimo nariui Antanui Vinkui, Kretingos rajono savivaldybės tarybos nariams, Imbarės seniūnui Antanui Turauskiiui, Salantų kultūros centro direktoriui Aurimui Rapaliui. Ačiū kaimynams iš Laivių bendruomenės ir jų pirmininkei Rožei Žvinkliene, Leliūnų bendruomenės pirmininkei Ingridai Velykienei už nuoširdų bendravimą.
Už smagią koncertinę programą širdingai ačiū namiškiams – Žvainių skyriaus ansambliui „Žvaina“, estradinei grupei „Vo kon saka“ (vad. Antanas Žvinklys), viešnioms iš Kretingos – šokių grupei „MiVija”, skrabalininkui Regimantui Šilinskui, atlikėjui Mino ir Grand ugnies šou duetui iš Kauno. Ačiū animatorei Karolinai už nuostabų laiką, skirtą mažiesiems šventės dalyviams. Muzikantai,  dainininkai, šokėjai ir triukų atlikėjai sukūrė puikią nuotaiką ir dovanojo geras emocijas.
Kaip ir kiekvienais metais sulaukiame aktyvių bendruomenės žmonių pagalbos organizuojant  šventę. „Jūsų visada ištiesta pagalbos ranka, atlikti įvairūs darbai, suteikta parama yra neįkainojama vertybė ir dovana. Tik bendrystėje gimsta gražūs rezultatai. Ačiū Gražinai ir Justinui Selkauskiams, Ramutei Motuzienei, Lidai ir Vladui Budriams, Loretai ir Ignacui Bertašiams, Katrytei ir Gediminui Puškoriams, Almai ir Jurgiui Dvarionams, Irenai Gliožerienei, Jūratei Kazlauskienei, Genovaitei ir Juozui Einikiams, Stasiui Gauryliui, Justinui Bertašiui, Imbarės seniūnijos ūkvedžui Algirdui Bertašiui ir jo komandai, daugeliui kitų, be kurių geranoriškos pagalbos ir paramos negalėtume sukurti žmonėms šventės“, sakė Vitalija ir Daiva.
Teikiant paraiškas vasaros šventei organizuoti Kretingos rajono savivaldybės administracijai, gautas dalinis finansavimas Bendruomeninių organizacijų skatinimo ir finansavimo iš Kretingos rajono savivaldybes biudžeto lėšų ir kultūros skyrių renginiams organizuoti, taip pat savo lėšomis prisidėjo „Imbariečių draugija“.

Informacijos autorės: Vitalija Valančiutė ir Daiva Stonkuvienė